Familien Sletten

Fortsatt dag 3 in Spain.

Dagen i dag har vært full av sol og vi har ligget ved bassenget hele dagen. Dvs jeg har ligget på magen i hele dag, pga min solbrenthet. Har forresten for første gang i mitt liv lastet ned en lydbok, det var så bra, bare de som leser er litt engasjerte. Jeg lastet ned Storytel og den fungerer supert. 

 

Nå har vi dusjet og skal ut å spise middag. Det er annerledes her enn i Didim i Tyrkia, der kan man bare gå ut å spise på en restaurant rett ved der vi bor. Her må man ha bil, da det er en stor by og lange avstander.

Men jeg er glad vi bor i et stille boligstrøk, det er så godt. Her er det helt stille, bortsett fra litt hundebjeffing og litt spansk sang. Koselige engelske naboer.

 

Nå skal vi til den samme restauranten som vi var på første kvelden, jeg tror ihvertfall det. Der var det så god indisk mat.

 

I morgen må vi inn til flyplassen igjen. Det er helt utrulig, jeg ringte å bestilte bil gjennom AVIS i Norge for å være sikker på at alt ble i orden. Det var spesielt med forsikring, jeg ville ha full forsikring slik at vi hadde 0 i egenandel. Og det fikk jeg tilsendt kontrakt på og jeg var veldig fornøyd. Men når vi kom til flyplassen midt på natten og skulle hente ut bilen, var det ikke den kontrakten de hadde. Der måtte vi ut med en egenandel på kr 14000 hvis vi forårsaket en skade. Og ikke kunne de forandre på den, men lovet å gjøre det dagen etterpå. Ringte AVIS i Norge i dag for å høre om de kunne sjekke om det hadde blitt forandret for jeg har ikke mottatt noen mail. Men dessverre de kunne ikke hjelpe meg, jeg måtte reise helt inn til flyplassen igjen og ordne det der.

Aldri mere AVIS på meg, skal sende et klagebrev når jeg kommer hjem. Så i morgentidlig må vi inn til flyplassen og da går liksom hele dagen til det. Jeg har aldri fått noen skade på leiebil tidligere, men man vet aldri hva som kan skje. Og da syns jeg det var dyrt å ha kr 14000 i egenandel.

 

Men bortsett fra det fikk vi en helt ny, kul bil - så det er vi veldig fornøyd med.

 

Da stikker vi ut og skal kjøre litt etter GPS. Ja vi finner frem i nærområdet altså, må bare si det. Men når vi skal lenger ut å kjøre må vi bruke GPS or google map.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden