Familien Sletten

Dag 4 in Spain.

I dag har vi hatt en fantastisk dag. Vi har vært inne i Alicante. Først dro vi på flyplassen for å ordne med riktig forsikring og der traff vi en kvinne som ordnet opp. Det er så godt når man treffer folk som skjønner hva som har skjedd og bare fikser det. Så nå har vi full forsikring som vi egentlig hadde avtale om i Norge, men som AVIS der ikke kunne ta en tlf til Spania og ordne opp i. Da var det bedre at vi måtte kjøre en time for å ordne det.

 

Men da dro vi videre til Alicante som ikke er langt fra flyplassen og har tilbrakt dagen der. Vi syns det var så fint der. Vi kjørte bare uten å vite hvor vi skulle kjøre, men havnet nede ved en havn, parkerte bilen og ruslet rundt. Tror vi havnet på rett plass. Det var flislagte "gågater" med høye palmer og mange små restauranter.

 

Vi fant en koselig restaurant og spiste tapas, etterpå gikk vi tilbake langs sjøen og satte oss der og drakk en nydelig nypresset appelsinjucie.

 

En fin dag i solen, tok masse bilder og har lagt ut på instragram og på storyen. Så har du lyst til å se bildene mine gå inn på story på instragram svanhild elisabeth

 


Nå sitter vi inne å slapper av etter en dag på farten. Vi koser oss virkelig i huset vi har vært så heldige å få låne. Og om få dager kommer min niese Isabelle nedover også, vi skal hente henne på flyplassen. Og der er vi blitt godt kjent nå, så det skal ikke bli noe problem.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden