Familien Sletten

Dag 6 in Spain.

Så mange følelser et menneske kan ha i seg. Alt ifra glede til dyp sorg, forvirring, spørsmål, hjelpesløshet.

Alt dette bor i kroppen min for tiden. Når jeg våkner om morgenen er kroppen min full av et eller annet jeg ikke kan forklare. Hele kroppen sitrer av en slags smerte, så går det over etter kanskje et halvt minutt. Det kjennes lenge ut, kanskje det bare varer noen sekunder. Jeg tror dette er smerte etter sorgen og sjokket over drapet på Laura Iris, det sitter så hardt i kroppen. Og som vi vet så lever kroppen sitt eget liv.

Derfor er det så viktig å gi kroppen noen gode opplevelser i en slik situasjon som vi er i, om det så er bare noen minutter av gangen. Dette vet man, men det er ikke lett å skjønne det når man står midt oppi vonde ting.

 

Etterpå ligger jeg bare stille og tenker på dagen. Solen skinner ute her i Spania, Linnea min niese ligger på rommet ved siden av meg. Det er lett å reise på tur med Linnea, vi har hatt en veldig rolig ferie til nå og det passer oss nå. I kveld skal vi hente Isabelle på flyplassen, da skal hun være her sammen med oss resten av ferien.

 

Da er jeg på tur med to av tantebarna mine, jeg er også tante til ei nydelig jente til som går på ungdomsskolen og skal konfirmeres neste år. Hun heter Åsne Oline og har bursdag i dag, hun er supersprek, går mye på ski og sparker fotball.

Jeg er også tante til 4 gutter, så jeg er priviligert. Og jeg er tante til Laura Iris.

 

I går kjøpte vi inn crossiant og Nutella, vi skal kose oss med det ved bassenget. Skikkelig usunt, men vi fant helt ferske crossiant. Jeg må si at det er utrulig nydelig her. Jeg har alltid vært glad i å ta bilder og kjenner at jeg koser meg ved å se på den spanske stilen og alle detaljer som er så annerledes enn i Norge.

 

Det å ta bilder har vært en hobby for meg og den har jeg tatt opp igjen nå. Man legger ut bilder som gjør at man skaper et bilde av en ferie som er fantastisk, men vi har det veldig bra her. Selv om sorgen over Laura Iris ligger over oss og vi vet alt som venter oss når vi kommer hjem til Norge.

 

Da blir det rettsak, selv om den gutten nå ikke blir tiltalt for drapet, er det allikevel en dommer som må dømme han til Tvunget psykisk helsevern. Vi må håpe for alle at han blir lenge inne til behandling, dette var et så stygt og planlagt drap at her må det være fare for gjentakelse.

 

Håper vi alle får en god dag, la oss gjøre den så god vi greier Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden