Familien Sletten

Dag 12 in Spain

I kveld har vi hatt den beste kvelden her nede, ihvertfall matmessig. 

Vi dro inn til Torrevieja, som ligger en halv times tid fra oss. Nå har vi vært der inne en gang før også og visste hvor vi skulle parkere. Ruslet langs strandpromenaden og var helt bestemt på at vi skulle sitte der og se utover havet. Vi fant til slutt en restaurant hvor vi syns det virket greit, når vi så satte oss ned og hadde bestilt vann - så begynte Isabelle og søke på TripAdvisor og det viste seg at der vi hadde satt oss hadde fått ekstremt dårlig reklame. Vi valgte å bare betale 5 euro for vannet og så gikk vi.

 

Da søkte vi opp en annen restaurant på TripAdvisor, men når vi kom dit hadde de bare Tapas og det ville ikke Linnea ha. Så til slutt bare valgte vi en og satte oss der.

 

Men akkurat før vi rakk å bestille drikke fikk jeg svar fra en som har hus her og som jeg hadde spurt om han kunne anbefale oss en restaurant.

Da fikk vi anbefalt El Meson og vi søkte den opp og det var kun 7 minutter å gå. Ja da gikk vi ut fra restaurant nr 2 og videre til den tredje, håpet at den var bra.

 

Vi ble skikkelig overrasket og overveldet allerede ved døra, ble møtt av kjøtt og fisk liggende fint dandert og ikke minst fullt med spekeskinker i taket.

Først sa han at det var bordreservasjon, det hadde ikke vi, men vi fikk et bord til slutt. For et sted, alt var så gjennomført med alle de skinkene i taket - servitørene var kledd i sort og servicen var enorm.

 

Vi bestilte sjømat til forett, smakte fantastisk - det ble at vi valgte kjøtt til hovedrett, kunne egentlig tenkt meg sjømat, men utvalget var så enormt at jeg visste ikke hvordan jeg skulle gripe det an. 

 

Kjøttet ble stekt av oss selv på bordet, rett og slett kult. Vi ble alle 3 bare sittende å se oss rundt, det var morro å bare se alle de fantstiske rettene som de serverte andre bord. For det var helt fullt der.

 

Dette var vår nest siste kveld, så det var ekstra hyggelig - vi var alle kjempefornøyde og hadde en god opplevelse. Både maten smakte fortreffelig, men atmosfæren, servicen, lokalet - var så bra.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden