Familien Sletten

Adios Spain

I dag tidlig kl 8 tok vi farvel med Spania og dro til Norge med Norwegian, dvs flyet var litt forsinket.

 

I går slappet vi av ved bassenget, jeg satt i skyggen og malte. Det var så godt å sitte der i skyggen av en bastparasoll ved bassengområdet og male, mens Linnea og Isabelle solte seg. Det som jeg likte så godt med Spania var at det var så rent og vakkert alle steder. Nå kan det være tilfeldig i det området vi bodde i, men vi følte egentlig at det var slik alle steder i dro. Vi fikk gjort mye disse 2 ukene, fikk reist rundt omkring til forskjellige steder og byer og ikke minst mange gode matopplevelser.

 

Jeg har vært så lenge i Tyrkia nå at jeg har glemt at man kan få gode matopplevelser i andre land også. Det komiske var at vi var kun på en spansk restaurant, men det var også helt fantastisk. Ellers var vi på "utenlandske" restauranter, jeg nekter å spise pasta og hamburgere når jeg er i utlandet på ferie. For det var det mye av der følte jeg, men vi var ikke på de stedene.

 

Nå har jeg lagt meg, med varmeflaske i senga og hører på en lydbok og sovnet. Men jeg sov faktisk ingenting i natt som var, vi sto opp kl 0430 for å gjøre oss klare og reise inn å levere bilen før kl 06. Og så pakket og vasket vi etter oss før det. Og i de få timene jeg kunne sove, fikk jeg ikke sove. 

 

Vi har hatt en fin ferie, veldig spesiell ferie. Fordi vi gjorde det for å komme litt vekk ifra hverdagen, men det som gjør vår hverdag utfordrende fulgte også med til Spania. Allikevel så var det som vi var i en slags boble der nede, vi prøvde nok veldig hardt alle sammen og ha det bra. Om det er positivt eller negativt er det sikkert mange meninger om. Kjenner det på kroppen at jeg er på Vinstra igjen, vet at det er mye som skjer fremover i forhold til rettsaken. Informasjon vil komme frem som vi allerede vet mye om. Det er så underlig og uvirkelig å lese om min familie i avisen, som vi også gjorde på nettet når vi var på ferie. Dette er spesielt i lokalavisen vår.

 

For meg gjør dette at det er litt utfordrende å bevege seg ute i butikker på Vinstra, da jeg føler at så mange vet så mye om "mitt liv". Samtidig er det mye om drapssaken de ikke vet. Detaljer om grusomhetene som ble begått mot Laura Iris er det greit om aldri kommer frem.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden