Familien Sletten

Tilbake til virkeligheten.

Så er man tilbake til virkeligheten, på en mere brutal måte enn man skulle ønske.

 

Oppslag i VG angående opplysninger som nå er frigitt til pressen. Vondt å lese om Laura Iris og det er så uvirkelig. Jeg lurer seriøst på hvordan de aller nærmeste til Laura Iris skal komme seg gjennom rettsaken, da tenker jeg på hennes mamma, pappa, storesøster og lillebror. Det er nesten umenneskelig.

 

Tenker på alle voldsepisoder man hører om daglig på nyhetene og flere med dødelig utgang. Tenk hvor mange familier og venner som blir berørt og skadet følelsesmessig for livet.

 

Hva skal man gjøre med mennesker som av en eller annen grunn har utviklet voldelige egenskaper? Man vet med stor sannsynlighet at de kommer til å gjenta det, allikevel så brukes det enorme ressurser for å prøve å få de tilpasset samfunnet igjen.  Og slik må det være, det skjønner jeg, men jeg har aldri kjent det på kroppen på denne måten før. Det føles så urettferdig at den som har drept Laura Iris har alle muligheter for å komme seg videre i livet hvis han vil. Alle ressurser er tilgjengelig for han. For Laura Iris er alt over.

 

I går var det 2 år siden hun var konfirmert, den dagen lå hele fremtiden lys foran henne. Lite visste vi da om hva hun skulle gå gjennom av grusomheter.

 

Slagordet gjennom hele konfirmasjonsundervisningen hennes var: " Gjør mot andre det du vil andre skal gjøre mot deg" Hjerte.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden