Familien Sletten

17 Mai

Da har vi feiret 17 mai, jeg visste at det ville bli en utfordrende dag. De jeg tenker mest på da er jo selvfølgelig Synnøve og hennes aller nærmeste familie. Hvordan skulle de komme seg gjennom denne dagen? Nasjonaldagen vår er spesiell, det er en dag som feires med å pynte seg i det fineste man har og ut for å høre på hornmusikk, spise pølser og is og til slutt se på russetoget. Og ikke minst være sammen med familien sin. Hvordan feirer du en slik dag når det samtidig er en halvt år siden datteren din ble drept? eller du mistet søsteren din og din bestevenninne, tanteungen din. Alt blir feil, alt blir bare vondt og grusomt.

 

Og hvordan feirer resten av familien dagen? Vi går ikke ut og deltar i den offentlige feiringen i kommunen, det blir for vanskelig. Jeg inviterte en del av familien til frokost hjemme på balkongen i nydelig sol og flagget vaiet i vinden. Alt var egentlig så vakkert på utsiden og hadde jeg lagt ut bilder på Instragram og Facebook hadde det sett nydelig ut. Men av en eller annen grunn greide jeg ikke poste bilder av dagen, følte det kræsjet helt. Jeg la ut et bilde på Instragram som jeg tok på kvelden, av en bukett med Iris. Syns det markerte slutten på nasjonaldagen.

 

Jeg lagde også en oppsats av Iris og satte på graven til Laura Iris. Det har enda ikke gått opp for meg at hun er død, jeg greier faktisk ikke å akseptere det.

 

Russetoget kl 16 er alltid en stor greie på Vinstra, alle må se det og alle klager over hvor dårlig det er. Vi var invitert til en venninne av meg og sto på balkongen hennes og såg først på veteranbilene som kjører parade før russetoget kom. Jeg hadde lyst til å se russetoget fordi kjæresten til Philip var rødruss og skulle være med i toget.

 

På kvelden hadde Runar og Kari (bror og svigerinne) invitert til bursdagsselskap til 3 av barna sine, som har bursdag rett før 17 mai.

 

Så mye skjedde den dagen og det ble en fin dag, samtidig som den var vond. Jeg visste at min søster Synnøve ikke var ute av huset.

 

Det er sikkert slik det vil bli fremover, man tvinger seg til å gjøre ting og så blir det både koselig og vondt på en gang. 

 

Jeg har plantet blomster på balkongen, jeg har alltid vært glad i blomster. Kjenner at blomster og farger gjør noe positivt med meg. Tidligere dro vi alltid til Didim en mnd på sommeren og da kunne jeg ikke ha så mye blomster. I sommer blir det ikke ferie i Didim og dermed kan jeg ha blomster hjemme.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden