Familien Sletten

Nattvakt

Nå er nattvakten snart ferdig og da skal jeg, Linnea og Ivar Andre reise på hytta vår utenfor Oslo. Grunnen til det er at det er felles dugnad på hele hyttefeltet, dvs vår felles vei ned til alle hyttene og stranda skal ryddes. Dugnaden er i helga, men da reiser vi i dag onsdag og hjem på søndag så får vi flere dager der. 

 

I går hadde vi et møte hjemme hos oss med Gabrielle Frøen som er ansatt i Sykehuset Innlandet og som er god på traumer / sorg. Hun informerte og veiledet oss i forhold til hva som skjer med kroppen vår, hjernen vår når vi blir utsatt for et drap i nære relasjoner. Begge mine gutter, Isabelle og Linnea fikk pratet med henne og alle hadde et godt møte med henne.

 

Det er faktisk første gangen guttene mine er i kontakt med hjelpeapparatet etter drapet og det var etter ønske fra meg at dette møtet kom i stand. Jeg syns det er viktig at også de får pratet med noen. Det har vært et enormt stort fokus på elevene ved Videregående skolen der Laura Iris var elev, generelt ungdommene på Vinstra, noe jeg syns er riktig. Men det er også viktig å ta vare på de aller nærmeste i familien som kjente Laura Iris best. Nå er vi en stor familie som tar godt vare på hverandre, men av og til kan man føle seg alene.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden