Familien Sletten

Rettsaken nærmer seg.

Vi hadde noen fine dager på hytta forrige helg, med både regn, vind og sol. Dugnaden som vi skulle nedover for å delta på ble dessverre avlyst av ulike årsaker.

 

Jeg og Linnea satt mye av tiden inne i hytta og malte med akvarell, Linnea er skikkelig flink. Det å male bilder er virkelig terapi, da må man konsentrere seg om noe annet. Hjernen får litt pause fra alt det vonde, noe som er helt nødvendig for kroppen. Og på kvelden såg vi på Vandela og Petter på Sumo, de er nå skikkelig søte sammen. Det syns ihvertfall jeg, kom i diskusjon om det med ei venninne i går som absolutt ikke var enig og som aldri hadde orket å sett på serien.

 

Himmelen var utrulig flott den ene kvelden vi var der, jeg blir aldri lei av å se på sjøen og himmelen fra hytta. Bildet er av LinneaHjerte.

 

I ettermiddag skulle jeg egentlig vært avgårde å tatt bilder til valgbrosjyren vår til kommunevalget i høst. Jeg er nr 3 på ...., selvfølgelig KrF. Jeg vet at KrF har vært mye i "vinden" i det siste og kjempedyktige folk som jeg kjenner godt har trukket seg fra KrF. Jeg er også totalt uenig i at de skal samarbeide med FrP, men det er heller ikke noe annet parti som passer for meg. Og etter drapet på Laura Iris, mener jeg at KrF trengs mere enn noen gang.  Vi kjemper i motvind og jeg syns det er virkelig synd at ikke flere ser de verdifulle sidene av livet som KrF kjemper for. Vel, deilig at ingen kan motsi meg her, hadde jeg skrevet dette på Facebook hadde det utløst lang og helt sikkert usaklig diskusjon. Nå skal ikke dette bli noen politisk blogg. Men ihvertfall så trakk jeg meg fra å bli tatt bilde av, følte ikke det som naturlig å gjøre nå. Så da blir det bilde av de 2 første kandidatene på listen og de er utrulig dyktige.

 

Nå nærmer rettsaken seg.... og jeg skjønner fortsatt ikke hvordan vi som familie skal komme gjennom den. Man både vil vite og høre og ikke.

Jeg og Linnea har pratet om rettsaken i kveld, tenk å være søster til ei som ble drept og som du skal i rettsak å vitne om. Det er bare så ufattelig at man kan ikke tro at det er sant, kanskje vi bare våkner en dag og finner ut at det er en drøm.

 

Håper de fleste av dere har hatt en fin dag. Her er det så iskaldt for tiden at jeg holder meg innendørs. Nå har jeg lagt meg under dyna med varmeflaske på beina og pcèn på fanget. 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden