Familien Sletten

Rettsaken

Så har de to ukene kommet, som skal avgjøre om gutten som drepte Laura Iris skal få en straff eller overføres helsevesenet.

 

At denne gutten er både gal og livsfarlig tror jeg ingen er i tvil om, men var han utilregnelig i gjerningsøyeblikket eller visste han hva han gjorde.

 

Nå vet jeg ikke alt som står i avisene, derfor må jeg for etikkens skyld være forsiktig med hva jeg skriver. Derfor er ikke noe av det jeg skriver her bare kommet frem i retten, det har jeg lest i aviser og nyheter. Dette drapet er så godt planlagt, ned til minste detalj - så i mitt hode er det ubegripelig at gutten kunne vært psykotisk når han drepte henne.

 

Alt han har skrevet, helt inn til siste dagen, er skrevet av en "normal" gutt, ikke av en psykotisk gutt som ikke er orientert om tid, sted og ikke vet hva han gjør. Dessverre er innholdet fullt av ondskap og drømmer som er hinsides all virkelighet. Men språkmessig er det skrevet adekvat og forståelig. Skummelt og grusomt at vi har slike mennesker iblandt oss, som greier å fungere så normalt at de ikke blir fanget opp.

 

Dette var drømmen hans, det å få drepe et menneske og dessverre falt valget på Laura Iris. Kanskje den eneste jenta som har vært vennlig mot han, for slik var Laura Iris - hilste vennlig og sa hei til alle.

 

Bare det å tenke på at Laura Iris har vært i hendene på en slik gal og livsfarlig gutt, gjør meg nesten gal innvendig. Får bare lyst til å hyle og skrike av smerte.

 

Det er mange ungdommer i dag som ikke ser meningen med livet, som kjeder seg, som blir mobbet og utsatt for stygge handlinger. Allikevel er det å drepe en handling som er noe som sitter så langt inne at vi som mennesker ikke gjør det. Det er noe som skiller oss fra dyrene, vi mennesker har samvittighet og empati.

 

For de som vil følge saken, er det jevnlig oppdatering på gd.no (tror ikke du må være abonnent for å se).

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden