Familien Sletten

Uke 1 er over

Nå er første uken av rettsaken ferdig og Synnøve, Enor, Linnea er totalt ødelagte, midt oppi dette er lillebror Julian. Dette har vært umenneskelig for dem og for oss andre i familien også.   

Det som er skrevet videre her er mine tanker og opplevelser som kan oppleves brutale, så kanskje du ikke skal lese dem.

 

Storesøster Linnea har vært tilstede under hele rettsaken bortsett fra da de la frem obduksjonsrapporten med bilder og likeså når Kripos la frem sitt. Gutten som drepte Laura Iris var tilstede når dette ble lagt frem også.

 

Nå står det i aviser og nyheter at dette var hans ønske og drepe et menneske fordi han kjedet seg og hadde et uinteressant liv. Dessverre falt valget på Laura Iris, må presisere at det hadde ikke vært bedre om valget falt på en annen.

 

Det er bare så hinsides all tenkelig fornuft at noen kan rive deg ut fra hjemmet og drepe deg. Hvem tror at noe slikt kan skje? 

 

I tillegg var dette er usedvanlig stygt mord og ikke minst en grusom og intens planlegging.

 

En ting er sikkert og det er at Hallowen feiring der det er om å gjøre å kle seg ut så uhyggelig som mulig og skape en stemning om døden, det er helt uakseptabelt for meg heretter. Nå har jeg aldri feiret Hallowen og har aldri likt det.

Nå hadde ikke dette sammenheng med Hallowen, men drapet falt på Hallowen. Hvorfor i all verden feire hekser, uhygge, blod og drap?

 

Synet av Laura Iris der hun ligger drept på bakken, tømt for blod og det på en Hallowen. Ingen som hadde sett Laura Iris den dagen ville noen gang feiret Hallowen igjen, det kan jeg love deg. Det gjør at jeg kommer til å motarbeide all feiring av denne dagen!!

 

Kan vi ikke feire det gode i livet, noe positivt!!  Vi vet at noen mennesker i Norge ikke greier å skille mellom fantasi, virkelighet, vold, voldekt, drap!

 

Det som er kommet frem i retten er så grusomt, jeg trodde nesten ikke at slikt fantes. Det er som om man kommer inn i en annen verden, der vold, voldtekt, blod og drap er næring for å leve.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden