Familien Sletten

Midtsommernatt

I kveld er det midtsommer natt, ihvertfall feires det i kveld - hvis noen feirer det lenger. Jeg husker da jeg var ung, da brente vi bål og grillet pølser.

 

Jeg sa til guttene at jeg tror det er nesten første midtsommernatt som vi er i Norge, så guttene mine er ikke vant til å feire Sankthans. Vi har alltid reist til Didim første uken som skolen sluttet og var som regel 4 uker.

 

Lurte litt på hvordan denne kvelden skulle bli. Heldigvis ble den faktisk koselig og litt vemodig. Ettersom Ivar Andre jobbet var ikke han her, men Philip, Andreas (tantebarn) og Isabelle (tantebarn), vi var sammen.

Vi satt på balkongen hos meg og spiste reker med tilbehør, ettersom Philip ikke liker reker som ikke er kokt, fikk han noe annet.

 

Nå er klokken snart 22:00 og jeg har sittet alene på balkongen nå et par timer. Jeg bestemte meg for å sitte ute nå fordi det er så lyst og fint, selv om jeg egentlig har lyst til å gå inn å sette meg i sofaen eller legge meg i senga å se på en film.

Akkurat nå når jeg skriver kommer Philip kjørende og da blir jeg så glad, jeg elsker guttene mine. Og snart kommer Ivar Andre hjem fra jobben.

 

Philip kjører en utrulig flott BMW i kveld og for Philip som har så bildilla så digger han dette. Han kjører for en kamerat som er på et arrangement innpå Kvamsfjellet som heter Rondaståk. Jeg har aldri vært der, men jeg er imponert over hva de har fått til der. Det er tusenvis av folk fra hele Norge som kommer å bor i telt og hører på forskjellige artister. Og hele arrangementet er omgitt av den vakreste natur med Rondane i bakgrunnen.

 

Nå skal jeg sitte ute litt til, til Ivar Andre kommer hjem fra jobb, men da kryper jeg inn igjen. Begynner faktisk å bli litt kjølig ute. Og der kommer Ivar Andre kjørende.

 

Helt bevist har jeg nå skrevet et innlegg uten Laura Iris, kjenner at det er litt utfordrende, fordi tankene mine er der hele tiden.

 

Håper så mange som mulig har hatt en fin kveld Hjerte.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden