Familien Sletten

Helgen.

I helgen har jeg gjort mye forskjellig.

 

Startet på fredagen med en tur på setra der Synnøve og Linnea var noen dager, de har en koselig seter som de har brukt mange timer på å pusse opp. Nå er den klar til å brukes, men selv om alt er ren idyll på setra er det så mye vondt som har skjedd med dem at ingenting er egentlig koselig. Sengen til Laura Iris står der tom .....

 

På kvelden var jeg invitert med til Rondablikk, både jeg og Ivar Andre. Det ble en skikkelig fin kveld, nydelig mat og det må være det hotellet i Norge med fineste beliggenhet - omkranset av Rondane.

 

På lørdag var jeg invitert med til Ikea med noen venner. Etter Ikea dro vi til Hamar som er en koselig sommerby, spiste lunsj der. Så dro vi til et sted jeg var mye som både barn og ungdom og det var Domkirkeodden. For en plass, det kom så mange fine minner tilbake når vi ruslet der. Leste at Domkirkeodden har noen av verdens vakreste museer og det tror jeg på. Hadde en morsom opplevelse der, ruslet ned til vannkanten, gikk en sti nedover mot vannet. Der lå det flere å solte seg, kun mannfolk og jammen var de splitter nakne. Ikke at det gjorde noe, var bare ikke forberedt på det.

 

I går ettermiddag var jeg med noen til Heidal og spiste mat på Pensj Pub, tenk å ha et slikt sted i nærheten av seg. Pensj Pub er et gammelt pensjonat, som en kollega av meg og hans familie nå drifter, ihvertfall en del av pensjonatet. Snart åpner det også for overnatting.

Må virkelig anbefale dette stedet hvis du kjører gjennom Heidal, maten smakte helt topp. 

 

I ettermiddag skal jeg og onkel Asbjørn innpå Fagerli og spise kål, håper det blir bra. Var invitert dit på både lørdag og søndag, men det passet ikke dag.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden