Familien Sletten

Home!

Nå er jeg hjemme på Vinstra igjen, etter flere dager på hytta. Det ble veldig stille etter att Linnea dro hjem. Og det har vært fine stunder og vonde stunder. Vanligvis trives jeg godt med å være alene, men nå kjente jeg at det ble litt for stille.

 

I går kveld hadde jeg en fin kveld. Ettersom Ivar Andre stadig sier at jeg er usosial og dårlig til å ta vare på mine venner, sendte jeg en sms til 3 venninner. To av dem kunne møte meg og vi møttes i går kveld.

Spiste Street food på en stilig restaurant AHAAN på Majorstua. Det var utrulig koselig å treffe Therese og Anne, det var som årene bare var borte. Det er faktisk 5 år siden sist vi var sammen, så lenge skal det ikke gå til neste gang. Det var så godt å prate med dem, jeg har hatt litt kontakt på sms etter drapet på Laura Iris. Og ettersom det har stått mye om det i media, visste de mye om det. Veldig glad for denne kvelden.

 

Når jeg kom hjem på hytta, så tok jeg en madrass og la meg på balkongen for å høre på lydboka mi - anbefaler Storytel. Og jammen lå jeg der i hele natt, var så utrulig deilig. Jeg elsker å ligge ute, men etter det som skjedde med Laura Iris har jeg ikke tort å gjøre det hjemme på Vinstra denne sommeren. 

 

Jeg hadde en fin dag i før jeg dro hjem i dag også. Hytta vår ligger på Nærsnes eller egentlig midt mellom Slemmestad og Nærsnes. Jeg har vært i sentrum på Slemmestad, men det er noen år siden. Nå har det blitt så koselig der, så det er synd jeg ikke tok med Linnea og Isabeller dit også. Det var som en slik liten sørlandsby, men koselig italiensk butikk, der jeg kjøpte noen ingredienser. En voksen, litt eldre dame og en ung jente, begge fra Italia og kjempekoselige. Det var en nydelig interiørbutikk der og galleri og til slutt en koselig kafe. Alt jeg kjøpte på kafeen der smakte godt og jeg satt ute i solen og spiste og hørte på lydboken min. 

 

Jeg dro også innom på Vollen, der er det også koselig, rett ved sjøen, med små butikker og kafe. Jeg syns det er så godt å bare rusle rundt å kikke, alt er så annerledes enn på Vinstra. Var også innom et galleri der.

 

Når jeg kom hjem og ble møtt av Mia og Maia, de to hundene våre, så måtte jeg le. Iren som passer dem har hatt dem på SPA i går og de hadde blitt klipt ordentlig for første gang. Altså de var så søte og rare, jeg kjente dem nesten ikke igjen. Skal ta et bilde å legge ut.

 

Vinstra Malerklubb har nå hatt sin utstilling, det var siste dagen i går. Jeg valgte å ikke være der, men jeg deltok med bilder og solgte 2 bilder.

 

I morgen skal jeg få meg ny tlf, da må jeg også få meg nytt tlf nr. - så de som vil ha mitt nye tlfnr får spørre Kul. Det blir fortsatt mulig å nå meg på mitt gamle tlfnr, men det er jobbtlf og nå skal jeg få meg privattlf.

 

Når jeg sitter å skriver her så hører jeg Ivar Andre og Linnea kommer, de har vært hos min bror og hans familie en tur.

 

God natt Hjerte.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden