Familien Sletten

Ny epoke.

Ny epoke i livet vårt. I dag dro Ivar Andre for å starte på skolen, han har valgt å gå sykepleierhøgskolen. Etter mye frem og tilbake valgte han å ta desentralisert, dvs at han går deltid og jobber ved siden av. (Legger ved et bilde av Ivar Andre, akkurat før han hopper inn i bilen før han reiser. Han ropte ikke akkurat hurra når jeg ville ta bilde, men jeg fikk nå tatt et.)

 

På veien til skolen kom han som en av de første til ulykken i Fåvang, der det etterhvert kom både sykebiler, politi, brannbiler og legehelikopter. Tenke etterpå at det kunne vært Ivar Andre som hadde kommet noen minutter tidliger og frontkolliderte med hun som kom over i feil kjørebane. Kanskje egoistisk å tenke slikt, men jeg var så glad for at alt gikk bra med han.

 

Selv sitter jeg på nattvakt på DPS Otta og det trives jeg veldig godt med. Nå jobber jeg sammen med ei som jeg ikke har sett på nesten et år.

 

I helgen skal jeg på akvarellkurs i Sandefjord, av en kjent akvarellmaler Michal Suffczynsk. Tror han var fra Polen.  Akkurat nå gleder jeg meg som vanlig ikke til å reise noen sted, men jeg vet at når jeg bare kommer dit så blir det bra.

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden