Familien Sletten

Akvarell kurs

I helgen har jeg vært på akvarell kurs. Hadde som vanlig ikke lyst til å reise når det nærmet seg avreise, men det ble veldig bra.

Var på kurs i Sandefjord der Michal Suffczynski var instruktør. Til daglig bor han i Polen, når han ikke reiser verden rundt. Han er en kjendis innen akvarell og hadde doktorgrad osv.

Aud Rye som jeg har gått på 2 akvarellkurs hos tidligere var også elev der og sa at det ikke hver dag man får oppleve en mester. Så da var jeg litt stolt over at lille jeg også var elev der.

 

Det var 2 instense dager, med mye lærdom som skulle inn.

 

Vebjørn Sand hadde også Pop In utstilling i Sandefjord og vi dro også dit og såg på den. Den utstillingen var både fasinerende og gripende, man blir berørt av bildene hans.

Hadde også en morsom opplevelse, la ut et bilde jeg hadde malt på kurset på my story på Instragram og det bildet hadde Vebjørn Sand kommentert på melding til meg. Jeg trodde ikke mine egne øyner - det er jo min stor helt!! 

 

Her på Vinstra går livet sin gang, Ivar Andre er i full gang med studiene sine. Pluss at han holder på med et oppusssingsprosjekt i kjelleren og det  blir utvidet for hver gang de holder på der nede. 

Philip er reist på jobb igjen som lærling, snart bare 10 mnd igjen.

 

På mandag skulle Laura Iris ❤ begynt i 2 klasse på videregående, slik ble det dessverre ikke. Tenk at det snart er et år siden hun ble drept og jeg har ingen anelse hvor det året har blitt av. Linnea hennes storesøster startet heller ikke på skolen, livet er snudd opp ned.

 

Ta vare på hverandre ❤.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden