Familien Sletten

Nattvakt.

Nå er nattvakten snart over og man merker spesielt godt på nattvakter at sensommeren er her. Det blir tidligeremørkt på kveldene og det blir senere lyst om morgenen. Kjenner at jeg har så lite lyst til å gå høsten i møte, gruer meg til mørket, kulden og sneen. 

Og jeg gruer meg veldig til 31 oktober, da har Laura Iris vært død et år. Vet liksom ikke helt hvordan man skal komme gjennom den dagen og da tenker jeg spesielt på Laura Iris sin aller nærmeste familie. Og den dagen er det også Hallowen og man skal måtte se alle som er er utkledt både blodige og som døde. Tenk at dette er blitt en tradisjon i Norge, det syns jeg er trist.

 

Kjenner at det skal bli godt å komme hjem nå og vite at i dag og i morgen er det spådd pent vær. Holder også på å planlegge (kanskje) en tur til Didim i høst og høsten er snart her. Lenge siden jeg har vært der nå, både gleder meg og gruer meg til å komme nedover.

 

Gleder meg fordi det har alltid vært mitt andre hjem. Gruer meg fordi jeg vet at da må jeg forholde meg til at Laura Iris ikke er der. Siste turen hennes til Didim var i høstferien i fjor, da hadde hun, hennes lillebror og mamma en fantastisk tur dit. Det er bare så trist å skrive det, hennes siste tur - noe så forferdelig, at hun aldri mer skal komme dit. Vi var ikke der i høstferien i fjor, men jeg husker godt sist vi var der alle sammen. Da tok jeg med meg jentene, altså Laura Iris og hennes storesøster Linnea og vi hadde en skikkelig koselig jentekveld ute. Vi dro opp i Gamlebyen, spiste god mat og så reiste vi opp til Apollo Templet. Vi tok også masse bilder og som vanlig var det alltid fint å være sammen.

 

Jeg håper at Linnea vil være med oss nedover, selv om jeg vet at hun gruer seg til å komme dit igjen uten Laura Iris. Men en gang må vi gjøre det den første gangen og da er det bedre å gjøre det sammen.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden