Familien Sletten

Planer!

I kveld har jeg vært på mitt aller første malekveld i Vinstra Målarklubb. Veldig fine og koselige folk som er med der og utrulig dyktige. Denne høsten skal vi ha 4 undervisningskvelder av Magnar Arn Blix Rudi, det blir spennende. Han har vært tidligere elev hos ..., husker ikke navnet nå, må sette det inn siden. Men Magnar Arn Blix Rudi er fantastisk flink.

 

Neste torsdag sitter Ivar Andre, Linnea og jeg på flyet til Tyrkia, da skal vi til Didim. Nå er det over 1 år siden sist jeg var der og så lenge har jeg aldri vært ifra Didim, som jeg sier er mitt andre hjemsted.

 

Det er med en rar følelse jeg reiser dit og jeg vet veldig godt at Linnea gruer seg til å reise. Didim har vært min søster og mitt sitt ferieparadis sammen med barna våre siden de var små. Veldig mange vet godt hvem Laura Iris var og vil naturligvis spørre etter henne. Hva svarer man da?

 

Men jeg håper vi greier å ta tilbake Didim som det ferieparadiset det har vært, selv om det aldri blir som før. Det vil alltid være en tristhet, blandet med glede. Alltid ei Laura Iris som vil mangle.

 

Vi har kjøpt enveisbillett slik at vi kan reise hjem når vi vil. Til høstferien kommer flere av søskenbarna til Ivar Andre og Linnea og mine tantebarn, nedover for første gang. Og min bestevenninne Eva og Gunnar kommer rett etter oss, de har leilighet i samme blokk som oss. Marianne og Azir kommer også, de er gode venner som vi har blitt kjent med etter at de kjøpte leilighet rett bortenfor oss. Alt dette gjør at vi blir ikke alene der og det kjennes godt og trygt akkurat nå.

 

Linnea og jeg pratet om at det skal være godt når vi har pakket koffertene i bilen og er på vei til Gardermoen. Da er vi liksom på vei...

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden