Familien Sletten

Snart Didim.

Ja da er det virkelighet, vi reiser til Didim på torsdag. Jeg, Ivar Andre og Linnea, alle har vi forskjellige følelser foran denne reisen.

 

Men jeg håper at vi finner tilbake til noe av den gode følelsen vi alltid har hatt i Didim. Selv om det blir helt ufattelig å forstå at Laura Iris aldri mere skal være med oss nedover. Vi får se, tiden vil vise - vi vet at det aldri vil bli som før. Vi må finne en ny måte å leve livet videre på, det er lett å skrive det her, virkeligheten er bare så annerledes. 

 

Som jeg skrev i et tidligere innlegg så er det flere som vi kjenner godt som skal nedover. I tillegg skal grumme Sigrun som har leilighet i naboblokken være der. Og Thove som også har leilighet i Didim og har hatt leilighet der nesten like lenge som meg, hun skal også være der.

 

Jeg har faktisk tatt frem kofferten og puttet oppi litt klær, skal prøve å ikke dra med meg så mye nedover. Passet ligger klart på spisebordet, det er ikke alltid at det ligger på plass så tidlig. Noe som er nytt for meg er at jeg har ikke med meg en eneste bok, jeg pleier å fylle opp både min og guttenes kofferter med bøker. Nå har jeg lastet ned Storytel og har mange bøker i biblioteket mitt. Jeg savner det å sitte med en bok, men det er lettvint med Storytel og så veier det ingenting.

 

Vi har bestilt vask av leiligheten, så vi kommer frem til nyvasket leilighet og rene sengeklær. Det er godt når vi ikke lander før kl 01 i Izmir, men det er direktefly så da lander jeg gjerne på natten.

💔💔

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden