Familien Sletten

Didim dag 2

Merhaba 💔

 

Vil du følge meg på ferien vår i Didim, så kommer jeg til å skrive litt her hver dag.

I dag lånte vi bil og skal ha den en uke. Vi trives best med å ha bil her nede av mange årsaker. Noen mener det er fordi jeg ikke liker å gå, det er helt feil. Men det er utrulig mye å se og oppleve rundt omkring Didim, hvis du kjører 1 - 2 timer så er det fullt av opplevelser. Du behøver ikke kjøre så langt heller.

 

Som i dag kjørte vi 20 min så kom vi til vår favoritt frokost plass, der får man landsbyfrokost og den smaker himmelsk. Har lagt ut video av den på story på Instagram: svanhildelisabeth

 

Etterpå dro vi til Søke på shoppingsenteret der, jeg er ikke fan av shoppingsenter, men der er butikkene ute. Altså alle butikkene ligger etter hverandre, men samlet med masse kafeer og spiseplasser i midten. Veldig koselig syns jeg. Liker spesielt Nike sin sportsbutikk.

 

Så reiste vi videre til Kusadasi, som da lå ca 2.5 mil unna. Jeg har ikke vært der så mange ganger, men liker å rusle langs promenaden ved sjøen. Der spiste vi på en nydelig restaurant Toros, sto at det var Kusadasi`s eldste restaurant. Vet ikke om det er sant, men vi satt rett ut om sjøen og båtene lå rett utenfor vinduet og vugget i vannet. Veldig idyllisk. Jeg og Ivar Andre spiste sjømat, Linnea spiste ikke det.

Vi likte oss godt på den restauranten.

 

Når vi ruslet langs promenaden igjen, mot bilen fikk vi sett den nydelige solnedgangen.

 

Nå sitter jeg på terrassen og ser utover Didim, der jeg liker meg aller best. Ingen annen sted i Tyrkia jeg kunne tenkt meg å hatt egen leilighet.

Her er jeg hjemme.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden