Familien Sletten

Didim dag 3

I natt kom naboene våre, vi satt oppe og ventet. Veldig koselig å få Eva og Gunnar på plass i blokka, jeg og Eva har faktisk vært venninner siden 1 klasse. Og bodd rett ved siden av hverandre i samme gaten og feiret blåruss sammen. Tror ikke vi har vært uvenner en gang.

 

Vi spiste frokost sammen på et sted som hette Verandaen, hadde aldri vært der før og tror ikke jeg kommer tilbake dit heller. Det tok så innmari lang tid og få servering der og det hadde kanskje vært greit hvis frokosten hadde blitt servert samtidig. De skal ha ros for en ting og det var at de slo av musikken når vi ba om det, det var så deilig å sitte rolig og spise frokosten uten den engelske musikken i bakgrunnen.

 

Jeg og Linnea dro etterhvert (utpå dagen) ned på stranden, lå på de bryggene utenfor Sultan restauranten. Der var det så godt å ligge.

Vi pratet om det jeg og Linnea at maken til nydelig og helt krystallklart vann som det er her i Altinkum og den fine bunnen, bare deilig, lys sand. 

Guzel 🙂.

 

Dagen ble avsluttet med middag på Alo 24 og der var det hektisk i dag, fullt på alle bord. Tror vi var de eneste turistene der og vi koste oss med nydelig, tyrkisk mat sammen med Eva og Gunnar.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden