Familien Sletten

Didim dag 4

I dag har vi hatt en nydelig dag i Akbuk. 

Jeg og Linnea dro dit utpå dagen, hun hadde ikke vært der noe særlig tidligere. Så vi kjørte gjennom hele Akbuk, det er faktisk ganske langt. Men så nydelig som det er der, glitrende knall grønt/blått vann, omkranset av fjell og grønne trær.  Vi hadde planlagt å ligge på en brygge, men alt var stengt - sesongen er nok over.

 

Spurte Linnea om hun heller ville tilbake til Altinkum, men hun svarte: nei, vi kan ikke reise ifra en slik idyll. Så vi kjørte langt forbi Akbuk og like vakkert samme hvor man såg.

 

Til slutt kjørte vi tilbake og stoppet på en matbutikk og kjøpte med oss drikke og la oss på en av de mange strendene. Heldigvis var sanden hard og det var godt for det blåste ganske kraftig. Jeg er ikke glad i å få sand i både hår og øre, men her beveget ikke sanden seg i det hele tatt.

 

Var avslappende og godt å ligge der, stille og rolig hele dagen, helt til på slutten, da kom det 4 voksne tyrkiske menn og satte på så høy musikk fra et dårlig musikkanlegg, så jeg tror alle der skvatt en meter opp av bakken. Seriøst er det liksom mulig.

 

Etterpå gikk vi å spiste på en nydelig restaurant med gode stoler, pepsi max og godt nett - da håpet vi maten også var god og det var den.

En helt perfekt dag, nydelig utsikt fra restauranten - Garden restaurant.

 

Vi fikk forresten en helt spesiell avslutning på vårt besøk i Akbuk, den nydeligste solnedgangen jeg har sett på lenge.

 

Stakkars Ivar Andre satt hjemme i leilgheten for andre dag på rad for å lese. Han er så strukturert og flink - lov å skryte.

 

I morgen reiser vi på biltur med naboene - hvor vi skal, ja det kan du lese om i morgen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden