Familien Sletten

Didim dag 6

Klokken er 2030 og jeg sitter ute på balkongen og hører gresshoppene synger for full hals.  I dag har vi vært på 3dje stranden, sjelden jeg er der, men det har blitt utrulig fitn der.  Og vannet er som vanlig her langs Egeerhavskysten, helt krystallklart. Og solen skinner hver dag, så man behøver ikke være bekymret for været.

 

Vi spiste middag nede ved stranden før vi dro hjem, det var forresten veldig god mat - jeg spiste køfte. Ivar Andre har sittet hjemme og studert i dag også, så jeg, Linnea, Eva og Gunnar som dro.

 

I går var Ivar Andre med oss på tur, da var vi alle 5. Det er bare oss i blokka nå, av de norske. Vi hadde en veldig koselig tur i går, startet med landsbyfrokost rett utenfor Akkøy. Eva og Gunnar hadde ikke vært der før og heldigvis syns de det var koselig der og nydelig mat.

 

Vi dro videre til Sirince, jeg greide å kjøre noe feil og det ble en stor rundttur oppi fjellene. For de som er kjent der, kom vi ikke opp den fine asfalterte veien og til den store parkeringsplassen. Neida, vi kom liksom rett inn i landsbyen på helt andre siden.

 

Hadde noen fine timer der, ruslet rundt og satt på en koselig kafe. For de som ikke har vært oppi den gresk/tyrkisk landsbyen, så anbefaler jeg å ta en tur dit.

 

Vi avsluttet turen med middag i solnedgangen ved Apollo templet.

 

Nå er det blitt kafe i parken rett ved oss, så vi tenkte å rusle bort dit å se hvordan det er der.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden