Familien Sletten

Didim dag 7

I dag har vi hatt hjemmedag, det bestemte vi oss for i går. Vi tar alltid en "ryddedag" ute, en slags dugnad. 

 

Linnea, Eva og jeg dro til gartneriet og her er det virkelig morro å handle blomster. Både pga pris og utvalget, vi hadde på forhånd bestemt oss for å kjøpe slike typiske rosa sydenblomster. Og det kjøpte vi flere av, de er jo så vakre. Kjøpte en megastor brun potte, som vi satte utenfor inngangen og der ble det plantet en høy slik rosa og en lav. Må seriøst finne ut hva de heter.

 

Og så kjøpte vi flere rosa og plantet ved inngangen til komplekset.

Vi kjøpte også en Jasmin. Vi har egentlig hatt både slike rosa og Jasmin blomster tidligere, men de tok fullstendig overhånd ved trappeoppgangen til komplekset. Så nå har vi plantet dem litt på avstand.

 

Ivar Andre tok en pause fra studiene og ble med Gunnar og klipte trær og planter og ryddet vekk, det var så fint når vi kom tilbake fra gartneren.

 

Etterpå stekte og ordnet Eva og Gunnar med vafler og vi satte bord og stoler nede der vi har ryddet - satt der og koste oss.

 

Ivar Andre har bestilt seg returbillett i dag og reiser hjem på lørdag, da han skal på skolen på mandag. Han og 3 av mine tantebarn kommer nedover hit på torsdag, så da blir det liv i penthousen i Ege apt.

 

Vi gleder oss til dette 💔.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden