Familien Sletten

Didim dag 8

Nå er klokken snart 0230 og jeg får ikke sove. Ligger å hører på en lydbok.

 

I morgen eller i dag blir det egentlig, skal jeg og Linnea kjøre Ivar Andre til Izmir flyplass, han skal hjem til Norge. På mandag skal han på høgskolen på Elverum.

 

Lurer på om jeg hadde greid å funnet veien til Ikea, når jeg først er i Izmir. Har aldri vært der, men jeg får søke litt på google map og finne ut hvor det er. Kunne tenkt meg å kjøpt noe småtteri til leiligheten.

 

I går dro vi på 3dje stranden, det er noen underlige navn på stranda egentlig. Som jeg har skrevet tidligere så er det blitt veldig fint der, stranden har alltid vært fin, men de har gjort det så fint rundt omkring der. Og det er mindre folk her enn på Altinkumstranda.

 

Vi var også for første gang siden vi kom hit for litt over en uke siden, en tur på strandpromenaden i Altikum på kvelden. Syns det er veldig vakkert der og mye folk som ruslet langs promenaden. Vi spiste nydelig mat på Ikbal`s restaurant.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden