Familien Sletten

Didim dag 9

Nå er Ivar Andre i Norge igjen, Linnea og jeg kjørte han til flyplassen i Izmir.

 

Vi hadde en koselig tur til flyplassen, stoppet ved restauranten Kircicegi i Søke. Vi bestilte masse forskjellig mat, syns det er skikkelig god tyrkisk mat her. Og servicen er god, han vi hadde pratet bare tyrkisk, men det gikk helt greit.

 

Etter at vi hadde levert Ivar Andre på flyplassen, bestemte vi oss for å prøve å finne IKEA. Stoppet på en taxiholdeplass rett utenfor flyplassen, for å spørre de litt om hvilke retning...

De var ikke helt sikre de heller, så det ble til at jeg googlet det, men dessverre kan man ikke kjøre etter GPS på tlf, det blir altfor dyrt.

 

Plutselig kjørte en av taxisjåførene opp på siden vår og sa: "Follow me" og vi bare hengte oss på taxien. Det tok nesten en halv time fra der vi var til vi kom frem til IKEA. Og vi lurte virkelig på hva den taxisjåføren tenkte, skulle han ha penger for dette eller bare litt driks eller hva? Men for en fantasisk mann, når vi fikk øye på IKEA, svingte han bare til siden og vinket oss videre. Vi hadde ikke noen mulighet til å stoppe der, midt i all trafikken og ropte bare: Tesekkurler!!!. Som betyr tusen takk.

 

Tenk at det finnes så snille mennesker, som fulgte oss hele denne veien for ingenting. Både jeg og Linnea var imponert og fikk så dårlig samvittighet, hadde vi enda fått takket han ordentlig.

 

I fjor ryddet vi ut, ga bort og kastet alt som hadde vært "gutterommet", også kalt blårommet. Og nå holder vi på å møblerer det, har kjøpt seng og nå i dag fikk vi kjøpt nattbord, kommode og lamper.

Så nå blir det skikkelig fint der, nå er det Linnea som ligger der og hun har montert sammen ene nattbordet i kveld - jeg ble imponert. Det er en grunn til at jeg veldig sjelden kjøper ting på IKEA og det er all denne monteringen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden