Familien Sletten

Didim dag 12

Nå buldrer og braker det ute og lyner innimellom. Fantastisk vakkert ute når det lyner, sitter å vurderer om jeg skal slå av internettet eller ikke.

Satser på at det går bra, det regner ute nå - så da tror jeg det snart slutter å lyne.

 

I kveld har vi hatt en morsom opplevelse. Datteren til Eva og Gunnar, som heter Karoline og jeg har planlagt at hun skulle komme hit en tur uten at de visste noe om det.

Jeg gjorde avtale med Eva og Gunnar at vi skulle spise middag ute kl 20, Eva syns det var litt sent, kunne tenkt seg å spist tidlig middag. Men vi gjorde avtale om kl 20.

 

Jeg visste at transferen til Karoline ville være her mellom kl 20 og kl 2030 og da passet det godt. Når Karoline kom inn i restauranten så skulle dere sett ansiktsuttrykket til Eva og Gunnar, ja det var altså så gøy. Jeg filmet det og som vi lo etterpå når vi såg videoen, så det var vellykket.

 

Jeg og Linnea har hentet speilene i dag, men vi fikk ikke plass til det største i bilen vår. Det var ikke noe problem, da ble bare han ene fra butikken med 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden