Familien Sletten

Didim dag 13

Siden jeg la ut innlegget sist, så utviklet den kvelden seg til å bli den verste stormen jeg har opplevd i hele mitt liv. Bortsett fra flommen på Vinstra.

 

Det regnet på tvers, blåste noe helt forferdelig og midt oppi det lynte og tordnet det hele natten. Vi skal ikke klage, for alt gikk bra her. Men andre steder i Didim og Mavisehir er både restauranter og butikker delvis ødelagte. Strendene ser ut som etter en flom - helt forferdelig.

 

Men det ble nå sol på dagen og heldigvis for det, for da tørket det opp. Nede ved shoppingsenteret var det i går kveld store mengder med klær og sko som lå utenfor senteret, ble sikkert solgt billig.

 

Naturkreftene er ikke til å spøke med, da er det liksom ingen som kan gjøre noe. Prøvde å gå ut på balkongen og selv om det er både tak og ihvertfall en vegg, så blåste og regnet det så kraftig at jeg følte at jeg var på en båt i storm slik man ser på tv.

 

Vi ruslet ned på strandpromenaden og gikk å spiste på, ja nå husker jeg jammen ikke navnet. Der var det nydelig mat, jeg spiste lammegryte og Linnea spiste kyllinggryte, vi var begge enige om to ting, de smakte fantastisk og vi kunne delt en gryte. Det var så enorme porsjoner.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden