Familien Sletten

Didim dag 13

Siden jeg la ut innlegget sist, så utviklet den kvelden seg til å bli den verste stormen jeg har opplevd i hele mitt liv. Bortsett fra flommen på Vinstra.

 

Det regnet på tvers, blåste noe helt forferdelig og midt oppi det lynte og tordnet det hele natten. Vi skal ikke klage, for alt gikk bra her. Men andre steder i Didim og Mavisehir er både restauranter og butikker delvis ødelagte. Strendene ser ut som etter en flom - helt forferdelig.

 

Men det ble nå sol på dagen og heldigvis for det, for da tørket det opp. Nede ved shoppingsenteret var det i går kveld store mengder med klær og sko som lå utenfor senteret, ble sikkert solgt billig.

 

Naturkreftene er ikke til å spøke med, da er det liksom ingen som kan gjøre noe. Prøvde å gå ut på balkongen og selv om det er både tak og ihvertfall en vegg, så blåste og regnet det så kraftig at jeg følte at jeg var på en båt i storm slik man ser på tv.

 

Vi ruslet ned på strandpromenaden og gikk å spiste på, ja nå husker jeg jammen ikke navnet. Der var det nydelig mat, jeg spiste lammegryte og Linnea spiste kyllinggryte, vi var begge enige om to ting, de smakte fantastisk og vi kunne delt en gryte. Det var så enorme porsjoner.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.11 | 13:07

Slutt på visa til Tyrkia siden mars 2020

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden