Familien Sletten

Didim dag 14

I dag sto jeg opp grytidlig, jeg våkner alltid tidlig og da kunne jeg like greit stå opp. Hadde en del og ordne til tanteungene mine kommer i natt, da kommer Isabelle, Andreas og Åsne Oline og Ivar Andre sønnen min.

 

Det blir gøy, Andreas 16 år og Åsne Oline 14 år har ikke vært her tidligere, så jeg håper de vil trives her. Isabelle har vært her før.

Jeg håper vi får det fint sammen, vi vet at hadde livet vårt vært normalt ville også Laura Iris vært her nå. Så alle vil tenke på henne og alle vi savne henne veldig. Det går nesten ikke an å tenke på at hun aldri skal være sammen med oss mere, følelsene våre forstår det ikke.

 

Vi må bare prøve å få det godt sammen, vi er alle familie og alle bor på Vinstra og vi kjenner hverandre godt. Og alle var glad i Laura Iris, så vi behøver ikke prate om det for å forstå hva vi tenker.

 

Jeg har ihvertfall fått ryddet og kastet en del som har samlet seg i skapene gjennom mange år. Begynte egentlig i fjor sommer med ryddeaksjon og har fortsatt i år. Alt av møbler på barnerommet ble ryddet, det var egentlig helt greit, men guttene hadde lyst på en mere voksen stil. Nå har ikke de bodd der på mange år, de tok over mitt soverom, siden det er veldig stort og har balkong. Så de har hver sin dobbelsend der og tv, så opp gjennom årene har det vært mange ungdommer samlet der. Stuen vår er aldri i bruk.

 

Nå har vi kjøpt dobbelseng og handlet nattbord, kommode, lamper og noen heng opp greie på IKEA, på det tidligere barnerommet. Så der ble det så fint, der bor nå Linnea og hun skal ha det rommet alene. Andreas ligger på rommet til Ivar Andre og får egen dobbelseng der. Isabelle og Åsne Oline har jeg ordnet til på mitt rom. Så ligger jeg på en madrass i stuen. Så dette tror og håper jeg blir bra.

 

De er i luften nå og kommer vel hit ved halv fire tiden i natt. Gleder meg til å se de.

 

Jeg er jo ikke noen kløpper på sying, har aldri likt det. Men i går kveld og i dag tidlig måtte jeg sy eller jeg kunne reist til skredder oppi gamle byen.

Har kjøpt noen nye sengeklær på English Home og de var på 2.20 m og dobbelt dynene jeg skulle bruke de på var på 2 m. Så da lånte jeg med nål av Eva og sydde rett over for hånd og det gikk veldig bra.

Startet med dyne nr 2 i dag tidlig og var så fornøyd når jeg var ferdig. Særlig - da hadde jeg greid å ta inn de cm jeg skulle syn inn langs hele langsiden på dyna - sydde til og med over to ganger. Istedenfor på kortsiden.

 

Vurderte seriøst og kaste hele dynetrekket i søpla. Fikk nå tatt det opp igjen og gjort det riktig og det ble så bra til slutt. Spurte Linna om hun var klar over at tanten hennes var "syerske" 🙂.

Det er en kjent sak i familien at jeg ikke liker noe som har med nål og tråd eller strikkepinne å gjøre.

 

Nå sitter jeg ute på balkongen og høre på gresshoppene synge for meg.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden