Familien Sletten

Didim dag 17

Åsne Oline og jeg sto opp tidlig og dro opp til bakern. Denne gangen dro vi også innom et annet sted og kjøpte med oss noe mere. For denne gangen bestemte vi oss for å ta med oss mat på stranda og spise frokost der.

 

Det var kjempekoselig å sitte på senger med gode madrasser, se utover Egeerhavet og spise frokosten der. Vi var så tidlig ute at vi fikk senger helt ytterst mot vannet ellers blir det for varmt.

 

Guttene kom også, de hadde vært avgårde og kjøpt seg dykkebriller og snorkler. Og spist frokost på Burger King. De har ikke like god tålmodighet som jentene til å ligge på stranden. Så det ble mye bading på dem.

 

Siden jeg har 2 gutter har det egentlig ikke vært så mye strand siste årene, Ivar Andre har vel knapt nok ligget på en solseng på mange år.

 

Vi hadde bestilt oss bord på Pinoccio i går kveld ettersom det var show der og jeg tenkte at det var gøy for Andreas og Åsne Oline å se. Jeg har ikke vært der på 2 - 3 år og jeg må si at det showet med de mørkhudede mennene var utrulig imponerende. Så sterke, spreke og så spretne - tror ikke vi skjønner hvor mye trening som ligger bak det showet, i styrke og smidighet.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden