Familien Sletten

Didim dag 18

Nå sitter jeg på balkongen og skriver, klokken her her snart halv elleve på kvelden. Vi er akkurat kommet hjem fra Mavishir.

 

Det har alltid vært et av våre favorittsteder fra guttene var små. Sitte på en av de restaurantene som ligger helt ut mot vannet og se på solnedgangen. De siste årene har vi egentlig vært der lite, dessverre.

 

Alle likte seg veldig godt der i kveld. Vi fikk god service på den restauranten vi var på, de gjorde alt for at vi skulle ha det bra. De var litt rotete med bestillingen eller kanskje egentlig ikke, det var bare noen småting og maten smakte godt.

 

Solnedgangen var nydelig og jeg fikk tatt noen bilder av tantebarna mine og Ivar Andre. Samme hvor mange solnedganger man ser, så er det alltid noe unikt og nytt ved hver solnedgang.

 

I dag tidlig dro jeg og Åsne Oline opp til Gamlebyen og handlet brød på bakeriet vårt, syns det er så koselig. Det er mye forskjellig å kjøpe der og det er helt ferskt og varmt. I dag fant vi noe nytt å kjøpe der, som alle likte kjempegodt.

 

Dekket til på balkongen og spiste frokost der. Men først etter at Åsne Oline hadde jogget sine runder. Til vanlig har Andreas også vært med å jogget.

For både Åsne Oline og Andreas er det viktig å trene hver dag og da kan man ikke ha fri om man er på ferie.

 

Vi dro til strand 3 i dag, det er også et sted jeg ikke har vært på mange år, men det er blitt så nydelig der. De har virkelig fikset opp rundt omkring der.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden