Familien Sletten

Didim dag 19

Klokken er snart 0730 og solen skinner. Deilig å sitte på balkongen og høre Didim våkner til liv.

 

I dag er det siste dagen til Åsne Oline, Andreas, Isabelle og Ivar Andre, de reiser i morgen. 

 

I går dro vi til vår idylliske Frokostplassen, som vi kaller den. Stedet ligger rett utenfor Akkøy og der spiser vi alltid landsbyfrokost. Marianne, Azir og Sigrun ble også med. Smakte godt som alltid, det som er så koselig med den slags frokost er at man blir sittende så lenge. Her er alt hjemmelaget og det er mange spennende smaker. Se bildet.

 

Ivar Andre kjørte bilen tilbake til Didim sammen med "ungene", for der var det spesielt ei (Åsne Oline) som ville fortest mulig på stranden. Vi andre ble sittende igjen å prate, det var veldig koselig å være sammen med Marianne, Azir og Sigrun igjen. Vi har ikke sett hverandre på over et år.

 

I går kveld gikk vi å spiste på David People, den ligger kun noen få minutter fra vår leilighet. Jeg trives veldig godt der, ikke en helt typisk tyrkisk restaurant, litt mere urban. De har en del spennende ting på menyen + at de også har ekte tyrkisk mat. Jeg spiser nesten kun tyrkisk mat når jeg her på ferie, da jeg er utrulig glad i den maten.

 

Etterpå gikk vi på "Bakeriet" vårt, vi ha slike kallenavn på steder som vi har vært på i flere år. Dette stedet har skiftet både navn og utseende gjennom årene vi har vært her, men den lille norske gjengen vår har ofte hatt det som møtested etter middag. Og slik var det også i går kveld, da møtte vi også Marianne og Azir der.

Jeg elsker lemonaden der og så har de kaker og andre desserter der.

 

Nå er klokken blitt 0800 og jeg skal rusle ned til Åsne Oline, regner med at hun er våken. Vi skal opp i Gamlebyen og kjøpe brød hos bakern til frokosten og så skal hun og jeg tidlig på stranden, siden dette er siste dagen hennes.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden