Familien Sletten

Didim dag 21

Dagen de dro hjem startet vi som vi begynte med frokost på Alo 24. Alo 24 er på en måte blitt vår restaurant. Vi er alltid innom der når vi er på ferie her nede. Hassan som er bor i naboblokken vår jobber der og vi har kjent han i mange år nå. Han har familie og 2 jenter, den eldste blir 17 år nå. Hassan jobber 12 timer hver dag om sommeren, har fri noen søndager innimellom. På vinteren har han en fast fridag i uken. Hassan er utrulig intelligent og prater flere språk. Nevner vi noen norske ord, ja så husker han dem etterpå, helt utrulig. Han skulle vært lærer eller noe slikt på et universitet. Som far er han veldig opptatt av at datteren skal komme seg på universitet, mange her nede ser viktigheten av at barna får seg en høyere utdannelse, som de selv ikke fikk muligheten til.

 

Det ble utrulig stille for både Linnea og meg når de dro avgårde til Izmir flyplass. Vi var litt utslitne begge to og var bare her hjemme i leiligheten til kl 23 på kvelden, da gikk vi oss en lang tur. Gikk faktisk innom Mc Donald og kjøpte oss litt mat og tok med hjem, normalt spiser jeg ikke slik mat her nede. Vi satt på balkongen og spiste dobbel cheeseburger og syns den smakte kjempegodt. Plutselig var klokken 0130 og det var tid for senga.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden