Familien Sletten

Didim dag 23

I går hadde vi besøk av Linda og Thomas som ser etter leilighetene våre her i blokka. Vi er evig takknemlige for dem.

 

Når man har egen leilighet så er det en del ting man må passe på. Bl.a. er det viktig med ny silikon rundt vinduene ganske ofte, varmen gjør at det smuldrer litt opp. Da kommer vannet inn og så flekker malingen av ved siden av vinduene. Nå har dette gått bra i flere år hos meg, men i år har det kommet inne litt vann på to av soverommene. Så nå skal Thomas ha på ny silikon rundt alle vinduene og balkongdørene og pusse ned og male veggene som trenger det. Alle veggene våre er hvite, så det er lett å fikse dette.

 

Det samme har skjedd i Synnøve`s leilighet, så det skal også gjøres der.

Linnea har ikke lyst til å reise hjem til Vinstra når jeg reiser hjem. Og da vil hun flytte ned til deres leilighet, nå har hun bodd her hos meg.

Derfor blir det viktig å få ordnet opp i både silikon og maling så fort som mulig der, slik at alt er i orden før jeg drar hjem.

 

Det blir ikke lett for meg å reise hjem og la henne være igjen her helt alene. Nå kjenner vi mange her og jeg skjønner at hun syns det er godt å være vekk fra Vinstra. Vi holder på å sjekke opp det med tyrkisk kurs, slik at hun kunne lært seg litt tyrkisk.

 

Når hun flytter inn i deres leilighet så flytter hun også inn på det soverommet som hun delte med Laura Iris. Man kan bare forestille seg hvordan det føles for Linnea. Hele det rommet skal males nå pga at den ene veggen har fått vannskade, jeg håper liksom at hun skal greie å skape litt sitt eget rom. Samtidig som hun alltid vil ta vare på Laura Iris sitt minne der.

 

 

For en vending livet har tatt for så mange, fordi en gutt bestemmer seg for å drepe.... Man må bare plukke opp småbiter av livet sitt igjen og prøve å lappe det sammen. 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden