Familien Sletten

Didim dag 26

Linnea og jeg hadde en effektiv dag. Siden vi nå ikke leier bil lenger må vi gå og alle som kjenner meg vet at jeg liker best å kjøre bil her nede.

 

Det er egentlig ålreit å gå, det er bare det at små ting man skal ordne tar så lang tid. Men denne dagen var litt regnfull så det passet bra og bruke den til å gå.

 

Vi hadde laget oss en «to do» liste, ihvertfall muntlig. Vi skulle opp på vannkontoret å betale vannet til Synnøve. Jeg skulle i banken å ordne med konto, slik at jeg kan ha automatisk trekk av vann og strøm. Utrulig at jeg ikke har ordnet med dette for lenge siden. Men der måtte jeg ha tax nr, dvs da måtte vi gå egentlig ganske langt for å få ordnet med nytt tax nr og så tilbake i banken igjen. Er glad vi var tidlig ute for her blir det fort kø i bankene, men fikk da ordnet det til slutt.

 

Så gikk vi til strømkontoret, tenkte jeg ville betale den strømmen jeg har brukt til nå i tilfelle det tok tid før banktrekket kom i orden. Der tok de ikke kort, neivel - da var det ut å finne en minibank og der var det kø.

Da jeg endelig hadde fått tatt ut penger og var tilbake på strømkontoret hadde det jammen blitt kø der også. Og tenk — da hadde de problemer med hele betalingssystemet sitt. Så da fikk jeg ikke betalt med kontanter heller.

 

Til slutt hentet vi en speil Linnea hadde bestilt til rommet sitt og de fikk vi skyss med hjem. Der vi bestilte den speilen er de verdens søteste, de prater tyrkisk og vi prater norsk, men vi skjønner hverandre. Alt er så lettvint her, det er bare å peke på den rammen du vil ha, gi de målene på speilet og vips er speilen ferdig til dagen etter. Og selvfølgelig leveres den på døra, dvs de bærer den inn dit du vil ha den.

 

Lurer på om det ikke var enda mere vi ordnet også.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.11 | 13:07

Slutt på visa til Tyrkia siden mars 2020

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden