Familien Sletten

Back again!

Hei 🙂.

Nå har jeg ikke skrevet her siden oktober i 2019. Grunnen til det er at jeg ved et uhell greide å slette hele bloggen min. Det er nesten så man ikke kan tro at det er mulig å slette noe som jeg har jobbet med siden i 2013 og at det bare på et par tastetrykk er borte for alltid.

For at de som står bak denne hjemmesiden skal greie å finne tilbake til alle mine innlegg, må de ha navnene på hvert enkelt innlegg. 

Jeg syns det var så trist, alle de ferieturene og alt annet jeg har skrevet om, så jeg har ikke orket å skrive noen ting. Men så tenkte jeg at det hadde vært gøy å kommet i gang igjen, det har vært en del av meg i så mange år.

Må også forklare hvordan jeg slettet bloggen min. Jeg var i Didim i Tyrkia der jeg har leilighet og satt på kvelden i senga og skulle bare legge ut noe, i svakt nattbord lys og uten briller. Så ble hele innlegget helt feil og jeg skulle bare slette innlegget. Jeg ble bedt om - er du sikker? og jeg var jo sikker. Men plutselig forsvant hele bloggen..... Jeg ropte på Linnea som var med meg og sov på et annet rom, hun lurte på hva har skjedd? Slik var det med det, men verre ting kan skje, det var bare litt leit.

 

Vurderte å slette hele hjemmesiden, men jeg er veldig glad i Tyrkia og var glad i bloggen min.

 

Så da kommer det et nye innlegg hver dag - om mitt utrulig spennende liv 🙂🙂.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden