Familien Sletten

Ankesaken

Nå har det gått 2 uker av ankesaken etter drapet på Laura Iris, på onsdag neste uke er den ferdig. Da vil det igjen gå ca 2 uker før vi får vite hva den endelige dommen blir. Så får vi håpe at forsvaret ikke bestemmer seg for å anke igjen, da vet jeg nesten ikke hva jeg skal tenke om det.

Dette er så belastende for familien til Laura Iris at jeg har ikke ord for å beskrive det. Nå ble det anket på alle punkt, til og med skyldspørsmålet og det kan man lure på er mulig. Men det det hele dreier seg om er at de vil ha han ikke tilregnelig, slik at han blir fritatt fra strafferetten og over til helsevesenet.

 

Nå har 4 av de dyktigste vi har i Norge innen utredning i straffesaker utredet han, opp til flere ganger og alle 4 kommer frem til at han ikke var psykotisk og at han dermed var tilregnelig. Dette har de begrunnet utifra samtaler med gutten, tester, avhør av andre, observasjoner og alle bevismaterialer som de har tilgang til. Dette er i tillegg rettskommisjonen enig i.

 

Så nå håper jeg familien får fred til å om mulig komme seg videre. Livet blir satt på vent igjen hvis det kommer enda en ankesak, da blir det til Høyesterett.

 

Det blir kanskje feil å si det, men det å være gjerningsmannen i Norge gir deg utrulig mange rettigheter. Det føles ihvertfall slik når jeg ser hva familien til Laura Iris sitter igjen med. Han er i full gang med studier og iflg forsvarer går det greit med han. Men helsearbeiderne som er rundt han ser hans fasinasjon av vold som urovekkende og rettspsykiaterne sier at gjentakelsen er høy.

 

Jeg har laget en video som jeg la ut på facebook i går, som en motvekt mot alt som kommer frem i ankesaken. Alt det grusomme som var planlagt og ble gjennomført mot Laura Iris. Videoen viser hvor fantastisk hun var og det er slik vi skal huske henne. Fikk tilsendt masse bilder fra vennene henne.

https://www.facebook.com/svanhild.sletten

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.11 | 13:07

Slutt på visa til Tyrkia siden mars 2020

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden