Familien Sletten

Etter rettssaken / ankesaken

Ankesaken/rettsaken er over og nå går vi å venter på dommen som skal komme. Aktor la ned påstand om 13 år med forvaring, hadde drapsmannen vært over 18 år hadde det blitt 21 år. Aktor sa at det var et grotesk og hjerteskjærende drap, Laura Iris var bare et barn - dratt ut fra sitt eget hjem, der hun skulle være tryggest. Tenk på den frykten hun må ha følt, når han dro frem kniven.

Virkelighet rundt dette drapet er så grusomt at man kan ikke tro at det har skjedd med Laura Iris, mitt tantebarn. Hvis det blir anket enda en gang og Høyesterett går med på å ta opp saken, da lurer jeg på hvor hensynet til ofrene er. Jeg hadde skjønt det hvis det var uklart om skyldspørsmålet, men her er det helt klart.  Han hadde tenkt på at han kunne ha drept en han ikke likte, men da ville det fortsatt vært 99 igjen som han ikke likte. Da bestemte han seg istedenfor å drepe en han likte og som aldri hadde gjort han noen ting.

Jeg syns det har vært noen grusomme hendelser og drap i det siste, da tenker jeg på hva de pårørende har å gå gjennom av uvirkelighet, smerte og sorg som nesten ikke er til å leve med. Tenk at vi mennesker har så mye ondt i oss at vi med full bevissthet kan påføre andre store smerter og drepe et menneske.

Jeg har alltid sagt at verden består av det onde og det gode og vi har begge deler i oss. Det spørs bare hva vi velger å fokusere på, hvilke miljø vi beveger oss i og hva vi bruker tiden vår på. Livet består hver eneste dag av valg som vi må ta og de enkleste valg får følger. Og alle tar vi feil valg, jeg har tatt mange feil valg, men jeg velger å tro at jeg aldri bevisst har skadet et annet menneske.

Synnøve, min søster og mamma til Laura Iris sier at jeg vet ikke hvor heldig jeg er som har begge mine barn i live. Og ja jeg vet ikke det, jeg har bare en anelse etter å ha sett hvordan min søster har det nå. Jeg tenker på det hver gang en av guttene min reiser fra meg. Akkurat nå har Ivar Andre reist til hytta vår utenfor Oslo, han bor der nå. Han har vært hjemme en uke og hatt fullt fokus på skolen, nå går all undervisning digitalt og det er ekstra innlevering av arbeidskrav istedenfor eksamen pga koronaen. Når han er på hytta så arbeider han i Oslo ved siden av. Det har vært så koselig å hatt han hjemme og i tillegg har han heldigvis gjort mye ute i hagen.

Philip er også hjemme eller dvs han mye hos kjæresten sin, men stikker stadig innom hjemme. Han reiser også på jobb igjen i morgen, til Oslo han også.  

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden