Familien Sletten

Dagen før 17 mai

I morgen er det 17 mai, det blir en annerledes 17 mai enn vi noen gang har opplevd. For det første skal jeg jobbe, det har jeg aldri gjort tidligere. Og så er det korona, nå er vi vant til å høre at vi skal holde oss hjemme, men jeg husker første gangen jeg hørte Erna Hagen informere om hvordan vi skulle forholde oss. Hele Norge skulle stenges, jeg for min del lever et stille og rolig liv har jeg funnet ut, merker nesten ingen forandring. Det som gjør at jeg virkelig har merket korona viruset er at jeg egentlig skulle vært i TerraceBC i Canada akkurat nå, og der er det strålende vær og jeg skulle så gjerne vært der. Og ikke kan vi reise i nærmeste framtid heller, så vi får bare håpe at onkel Asbjørn på 84 holder seg sprek.

Det som blir vår feiring i morgen her på jobben er at vi skal henge flagg utpå verandaen, vi skal spise god frokost. Vi skal spise middag ute og så håper jeg at vi hører noen hornmusikk i løpet av dagen. Jeg elsker slik 17 mai musikk, beste jeg vet.

Ønsker alle som følger meg her inne en fredelig og god 17 mai - vær sammen med noen du bryr deg om eller som trenger å være sammen med noen. Det er en trist dag å være alene på.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden