Familien Sletten

På hytta vår

 

Jeg har alltid elsket å være på hytta vår, og jeg brukte den mye når jeg bodde i Oslo. Var her også mye når guttene var små, men nå har den stått ubrukt i altfor mange år.
Det er alltid mye å gjøre når man har hytte og ettersom jeg har vært alene i mange år, har mye blitt stående ugjort. Heldigvis er Ivar Andre ivrig på å gjøre ting og tang og er nå ferdig med å murt opp igjen en stor mur som holdt «hele» plenen på plass. Jeg er så glad og takknemlig for dette og nå har vi (han) fått på mye ny matjord og sådd, så da blir det så bra.

Akkurat nå sitter jeg i skyggen og ser utover sjøen, og skriver på bloggen. Når Linnea og jeg kom hadde Ivar Andre kjøpt et ganske stort basseng og plassert slik at vi ser rett ut på sjøen. Så der har Linnea og jeg tilbrakt mye tid i dag, var utrulig deilig. Snart kommer Ivar Andre hjem fra jobben, og da skal vi spise mat fra Annis på Ringebu. Ivar Andre har bodd her på hytta siden hytteforbudet ble opphevet og jobber i Oslo, men om en ukes tid flytter han hjem til Vinstra og skal jobbe der i sommer.

Han er nå ferdig med første året på sykepleien og til høsten skal han i sin første praksis.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden