Familien Sletten

Kvamsfjellet

Etter at jeg begynte i min nye jobb har jeg mye fri ettersom jeg jobber i medlevturnus. Tenker at jeg etterhvert skal jobbe ekstra i friukene mine, i en annen kommune, men nå i sommer skal jeg bare nyte de friukene jeg har mellom jobbingen.

Så nå er jeg på hytta på Kvamsfjellet, det har vært noen fine dager. Det har vært sol fra morgen til kveld, noen ganger så varmt at jeg har måttet gå inn i hytta og avkjølt meg.

Det er veldig koselig å være her fordi rundt meg er det mange slektninger som har hytte og noen av dem er her nå. Og det er langt imellom jeg treffer noen av dem, så da er det ekstra koselig å treffes her.

En venninne av meg har også hytte rett ved siden av her, så i går gikk vi en fin tur i varmen. Jeg følte meg som et sprengt tomat i hodet, og såg nok slik ut også, men ellers veldig bra.

I går kom min bror Runar, Åsne Oline og Tord innom en tur med ørret til oss, jeg har ikke spist helt fersk ørret på mange år. Det smakte himmelsk.

På kvelden hadde vi (Ivar Andre og Isabelle) en ekstra fin kveld, kl 00 dro vi til Årvillingen med kajakk. Det var helt stille på vannet og himmelen og vannet lå farget i de vakreste rødfarger, og med Rondane i bakgrunnen måtte det bare bli vakkert.

Ivar Andre og min niese Isabelle har vært her sammen med meg selv om de kjørt opp og ned til Vinstra på jobb.

Nå er kl 09 og det blåser og regner ute, men da er det ekstra koselig å være inne og fyre på peisen. Reiser ned igjen i dag jeg også sammen med Ivar Andre og Isabelle.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden