Familien Sletten

I morgen er det en ny dag!

I morgen tidlig er jeg ferdig på min faste jobb og da har jeg en uke fri. 

 

Gleder meg til å tilbringe dagen på Elvekanten Aktivitetshus, det er virkelig inspirerende å være sammen med de andre frivillige og brukere av stedet. Jeg har alltid drømt om å kunne drive et slikt sted akkurat slik som jeg ønsket det og nå har jeg muligheten til det. Selvfølgelig sammen med flere, men allikevel så har jeg en visjon om hvordan det kan bli.

 

Et sosialt møtepunkt, der alle vil bli sett og føle seg inkludert. Vi har et spennende kreativt verksted, som er populært å bruke. Jeg søkte midler til vårt kreative verksted fra Sparebankstiftelsen.no og fikk kr 50 000,- , det var bare så gøy!!! Det er viktig at her må det sendes inn regnskap og kvittering for alt man har kjøpt inn. Det blir så gøy og kunne handle inn, for nå har vi ikke hatt mye penger.

 

Vi har også hatt lotteri og salgsutstilling under Peer Gynt stevnet, og målet var å få kjøpt ny sofa (se bildet) og det greide vi. I tillegg fikk vi kjøpt oss nytt bord til sofaen og 3 gode stoler til et annet rom. Det er ikke rart at det er inspirerende å jobbe ved Elvekanten. Hadde selvsagt vært gøy med litt lønn også, men kanskje vi får til det til slutt også.

 

Er du på Vinstra så ta deg en tur innom, kjøp deg en kopp kaffe og kake og middag selges kl 13 og utover. 

Vi holder til i 2 etasjen i et av Vinstras eldste tømmehus.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden