Familien Sletten

Påsken snart over..

Påsken 2021

Jeg har vært en del på hytta, dro opp igjen på onsdag og hjem igjen i går (lørdag). 

Været har vært ganske bra, en del sol og mye vind. Hytta vår ligger slik til at det er ikke så mye vind der. Og vi har fått grillet og kost oss ute. 

Rundt hytta vår er det mange slektninger som også har hytter, og likeledes min barndomsvenninne. Så det er så koselig når man ser det lyser i hyttene rundt omkring. Det ble ikke mange treff i år pga koronarestriksjoner. Men vi var en del sammen med min barndomsvenninne og hennes familie. Vi gikk også fine turer, er så heldig at det blir kjørt opp flotte turløyper rett utenfor hytta vår.

Det er rart dette med vennskap, min venninne og jeg vokste opp i samme gaten og gikk sammen på skolen helt til vi gikk ut som blåruss. Selv etter det flyttet vi til Oslo og jobbet noen år på samme sted. Men så skiltes våre veier og vi hadde ikke så mye kontakt som tidligere. Vi var plutselig på forskjellig stadier i livet, hun fikk familie og barn, jeg tok utdannelse.

Men uansett når vi møttes så var det som at de årene var visket bort og kontakten var det. Det er viktig med barndomsvenninner, ingen vil noen gang kjenne deg på samme måte som en som kjente deg da du var barn/ungdom. Er utrulig takknemlig for dette vennskapet og nå er vi mye sammen.

"Vennskap er livets viktigste vaksine"

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden