Familien Sletten

Siste påskedag.

I dag ordnet jeg siste påskefrokosten her hjemme på Vinstra sammen med guttene mine og Isabelle med kjæresten sin. Veldig koselig å pynte et koselig bord og sitte lenge å prate sammen og spise god mat.

Dessverre våknet vi opp til full vinter her på Vinstra, håper alt blir fort borte - orker ikke mere sne nå. 

Nå har guttene reist til Oslo, Ivar Andre skal bo sammen med Philip i leiligheten hans. Og så skal de gå over båten de har kjøpt sammen, som de skal ha på sjøen utenfor hytta vår. Gleder meg til månedene fremover nå, bare kose seg med de gode øyeblikkene man greier å skape.

Livet gir en harde slag, derfor gjelder det å ta vare på de gode stundene. 

I morgen skal vi flytte mor til skjerma avdeling på Sundheim Bo og treningssenter. Det er helt forferdelig å flytte mor fra hjemmet som hun elsker, men hun greier ikke lenger å bo alene. Hun er sprek, men dement og hun har bodd hjemme langt over overtid. 

Så i morgen har jeg bestemt at jeg skal ha en fantastisk dag med min mor. Jeg skal hente henne kl 10 og ta henne med ut. Vi skal kjøre oss en tur, spise god mat og hun skal til frisøren kl 14.

I mellomtiden skal mine 4 andre søsken flytte alle de møblene og sakene som hun skal ha med seg til skjerma avdeling. Mor vet ikke at hun skal dit, hun husker ikke det allikevel og det vil bare gjøre henne forvirret og lei seg. Jeg skal kjøre henne dit og så skal noen av søskena mine være der når vi kommer.

Jeg ber om at dette skal gå bra, at hun skal slå seg til ro der. Orker ikke å tenke på det egentlig, tar bare en dag om gangen. I morgen skal mor og jeg har en fin dag sammen, som vi har hatt så mange ganger før.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden