Familien Sletten

1 dag igjen

Nå er det snart avreise, hvis jeg ikke regner med i dag og ikke mandagen, så er det bare en dag igjen 🙂 til avreise.

Blir rart å komme til Gardermoen igjen, første flytur på 2 år. Regner med at alt er åpent igjen på Gardermoen nå, det skal bli så herlig!!

Over flere år er det et ektepar som har sett etter leiligheten vår og vasket den når vi har kommet nedover. Nå har de delvis flyttet tilbake til England, men nå tror jeg vi har funnet en annen løsning. Har bestilt vask av leiligheten nå til vi kommer nedover, så da blir det spennende å se hvordan den er.

 

Nå kan ikke tiden gå fort nok, er så utålmodig etter å reise. Gleder meg til å ta masse bilder, følg meg gjerne på instragram svanhildelisabeth. Legger ut mest bilder på story Instagram.

 

På bildet ser du blokka der vi bor og vi er så heldige at det for noen år siden ble bygd opp en nydelig park rett ved blokka vår. Så nå vil det aldri bli bygd opp noe annet der og vi har en nydelig utsikt rett til parken. Denne parken er et bygd opp som et minne etter ei ung jente som ble drept i Ankara i en fredelig demonstrasjon. 

I Tyrkia er de flinke til å prioritere parker, bare i Didim er det flere flotte parkområder, store lekeparker og treningsapparat. Det er alltid koselig å gå i disse parkene for de er så godt vedlikeholdt.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...
Du liker denne siden