Familien Sletten

Nå er klokken 01 på natta og det er 1 mars. Ettersom Laura Iris ble drept den 31 oktober er slutten av mnd ekstra vond. I februar var det bare 28 dager, så den 31 var ikke. Allikevel er mnd over og nå er det 4 mnd siden Laura Iris død.

 

En helt frisk og sunn jente ble drept bare fordi en annen ikke ville du skulle leve. Helt meningsløst, ikke til å forstå.

 

Nå er det mulig det har vært mye knivstikking før også, men jeg syns det har vært mye av det de siste mnd. Hører stadig om noen som er alvorlig skadet av kniv, du slår ikke på nyhetene før man hører ett eller annet. Hva er det med oss mennesker, hvorfor må vi gjøre hverandre så mye vondt. Og så store følger alt får, for de som sitter tilbake med sorgen og alle spørsmålene. Du blir så slått i bakken at man vet ikke hvordan man skal reise seg igjen og om man i det hele tatt greier det.

 

Hjerte

Det er så rart med tiden, på en måte syns jeg ikke det er lenge siden, på samme tid syns jeg det er lenge siden og at tiden går veldig sakte.

 

Bildet jeg la ut er det siste bildet jeg fikk tatt av Laura Iris, tatt lørdagskvelden før hun ble drept på onsdagen etter. Laura Iris sitter i midten med hvit bukse.

 

I morgen kveld kommer Philip hjem fra ferien i Polen og det gleder jeg meg til. Trives aller best når begge guttene er hjemme hos meg.

Tatt fra VG REISE

– Vi ser at Tyrkia blir sommerens mest populære reise, i forhold til vekst. En periode var det ingen som reiste dit, men nå er det på vei tilbake for fullt.

- Tyrkia som ferieland er tilbake for fullt. Det så vi allerede i fjor, men for sommer 2019 så er det en enda tydeligere trend. Man får mye for feriebudsjettet sitt i Tyrkia. I tillegg frister solsikkert vær, høy standard på bosteder og et fantastisk spennende kjøkken mange nordmenn.

 


Jeg blir så glad på Tyrkia sine vegne når jeg leser dette. Tyrkia er for meg et land jeg er veldig glad i. Egeerhavskysten og spesielt Didim området føler jeg som mitt andre hjemsted, er også utrulig glad i leiligheten vår.

 

Hvordan det blir å komme dit ned uten Laura Iris vet jeg ikke.  Det vil alltid være noe som mangler når vi er der sammen med Synnøves familie. Vår solstråle er for alltid borte Hjerte.

 

Gå inn på Direktesending... og se hvordan det er der akkurat nå. Jeg syns det er gøy å gå inn å se enten det er dag eller kveld.

 

 

Philip og Lucy i Krakow, kopierte det fra Instagrammet til @lucyblog .
Dette fine bildet er for noen år tilbake. Synnøve og jeg med barna våre hadde vært på Lokantasia oppi gamlebyen å spist. Det er ubeskrivelige følelser som går gjennom kroppen min når jeg tenker på at Laura Iris nå er drept.

Det er så mye jeg kunne skrevet nå, hodet mitt er fullt av tanker og meninger om drapssaken. Som det sto i GD i går så er alle vitner i saken nå avhørt og dvs at familien får informasjon om alle avhørene.

 

Dette er som alle skjønner en tøff prosess og det er på en måte vanskelig å se noen slutt på det. Tror det tøffeste i denne prosessen er at man øyner liksom ikke noe håp. Selv om man vet at det blir bedre dager, så er det så langt frem at man greier ikke å få øye på de dagene.

 

I kveld har jeg og guttene hadde vi først besøk av Julian og en kamerat, de var med å hjalp Ivar Andre å måke veier for hundene. Og på kvelden inviterte vi Linnea til Fajitas, vi lagde Fajitas sammen og den ble veldig god.

 

I morgen reiser Philip til Polen, kjæresten hans er fra Polen. Hun og familien har bodd i Norge siden hun var 9 år og de bor ikke langt fra oss. De skal til Krakow og jeg drømmer litt om å reise dit selv, ser veldig fint ut der.

 

Har du gjort noen glad i dag? Hvis ikke så rekker du det enda Hjerte.

 

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...