Familien Sletten

I dag er det 3 mnd siden Laura Iris ble drept på den mest grusomme måten jeg kan tenke meg. Det er som å delta i en skrekkfilm som ikke slutter. 

 

Har sittet å sett på bilder i dag og jeg har så mange bilder fra Didim. Er så glad for alle gode minner vi har fra der, så mye fint vi har opplevd sammen.

 

Livet er egentlig veldig rart, hadde ikke vi kjøpt oss leilighet i Didim, ja så hadde vi ikke hatt alle de fine opplevelsene sammen. Pga av at vi kjøpte oss leilighet i Didim så ble de med oss på ferie før de kjøpte sin egen leilighet. Og skulle de kjøpe seg leilighet i Didim så måtte det bli i blokka vår ellers ville de ikke kjøpe. Plutselig ble skulle hun som hadde leilighet under oss selge og da kjøpte min søster og familie den.

 

Laura Iris elsket å være der. Hun kunne ligge inne å se på film eller lese en bok selv om alle de andre holdt på i bassenget. Laura Iris var så kul, hun brydde seg ikke om hva andre mente. Hun var vennlig, blid og utrulig dyktig og klok - det hadde vært spennende å se hvordan livet hennes hadde utviklet seg. Om hun hadde blitt tannlege som hun drømte om, ja det tror jeg hun hadde blitt.

 

Men det får vi aldri vite, får hennes stemme er borte for alltid. Vi skal møtes igjen, Laura Iris.

 

Bildet som jeg har lagt ut ble tatt for nøyaktig 10 år siden, det er av Laura Iris, Ivar Andre, Philip og Linnea. Det er litt dårlig kvalitet på bildet, men jeg har alltid elsket dette bildet. Skal prøve å få redigert det opp til å bli bedre og forstørre det.

 

Jeg håper og ber om at vi alle greier å ta tilbake Didim som er fantastisk feriested Hjerte.

 

Nesten overnaturlig vakkert på Kvamsfjellet i går, med utsikt mot Rondane. Det er så rent, uberørt og nydelig.

"Den 16 år gamle gutten som er siktet for drap på 16 år gamle Laura Iris Haugen på Vinstra 31. oktober, erkjenner straffskyld".

 

I dag er det  dette som står i avisene. Det er altså så uvirkelig å lese navnet til Laura Iris i avisen og at saken gjelder mord.  Dette var grunnen til at Synnøve og Enor ikke ønsket å frigi navnet hennes før de ikke hadde noe valg. 

 

Julian er på besøk hos meg og har lagt seg sammen med hundene våre, begge hundene ble med han inn på soverommet. Julian er lillebroren til Laura Iris og han trives godt å være her sammen med hundene. Dyr har en beroligende effekt på oss mennesker.

 

Nå skal jeg male litt før jeg legger meg, har malt en del akvarellbilder i det siste. Det er terapi å male, virkelig å anbefale hvis hodet er fullt av tanker.

 

Jeg har brukt dette i jobbsammenheng i flere år, men aldri fått prøvd det ut på meg selv slik som jeg har gjort nå. 

 

Ønsker alle en så god kveld som mulig Hjerte.

I dag kom Philip hjem og det var så godt. Philip er lærling og er borte 15 dager og hjemme 12 dager. Og da er det veldig godt for mamma å få han hjem, det er virkelig en ny fase når barna flytter fra hjemme.

 

Men det er ikke noe jeg skal klage på, jeg har 2 friske gutter som er blitt trygge og selvstendige. Og det er jo målet for oss foreldrene og greie å få barna til å stole på seg selv.

 

I dag sto det i GD som er avisen for Gudbrandsdalen: "16-åringen fra Vinstra skal i nye avhør denne uken". Det er helt uvirkelig at alle avisoppslag som har vært pga av drapet på Laura Iris angår min nærmeste familie. Det er godt man ikke vet hva som skal skje og hvordan livet kan forandre seg totalt. 

 

Det gjelder å leve livet, ikke utsett det du tenker du skulle ha gjort. Jeg sa i fjor vinter at når våren/sommeren kommer skulle jeg få med mor og alle barnebarna hennes opp på fjellet og ta et bilde med fotograf.

Dette hadde jeg så lyst til å gjøre, mens mor er frisk og sprek. Selvfølgelig fikk jeg aldri gjort dette, dessverre.

Nå er det for sent, nå kommer jeg aldri til å gjøre det. Det surrealistiske er at det var ikke mor jeg skulle bekymret meg for, det var hennes barnebarn på 16 år som aldri fikk vært med på bildet. Blir lei meg når jeg tenker på hvorfor jeg utsatte dette, tenk så koselig og verdifullt det hadde vært å hatt et slikt bilde.

 

Heldigvis tok jeg bilde 4 dager før hun ble drept av alle søskenbarna, minus Andreas som ikke var tilstede. Dette bildet ble tatt når vi feiret 18 års dagen til Philip.

I løpet av den uken skjedde så mye, jeg og guttene kom hjem en tirsdag fra en fantastisk tur til Canada - vi feiret 18 års dagen til Philip på lørdagen - Laura Iris blir drept på onsdag. Alt dette skjedde i løpet av 9 dager.  Jeg er glad vi hadde den bursdagsfesten for Philip med hele familien, Laura Iris var som vanlig blid og koselig og jeg har masse bilder fra den kvelden.

 

Det beste vi kan gi våre barn utenom vår kjærlighet er gode minner Hjerte.

 

 

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...