Familien Sletten

Når en dør lukkes åpnes en ny, dette er det mange som har erfart. For å erfare det, må du først lukke en dør.

Dette kan kjennes skummelt, for å lukke den ene døren innebærer å si farvel, ta avskjed fra noe eller noen. Og det i seg selv er ganske skremmende for du vet ikke på forhånd hva konsekvensene blir.

Konsekvensene får du i ettertid når det ikke finnes noen retur.

Men det er viktig når man har tatt en avgjørelse og stå for den, altså lukke døren skikkelig, låse den og kaste nøkkelen.

Jeg har sagt opp min stilling ved Rus og Psykisk helse etter 18 år og det var ikke noe enkelt valg. Jeg begynte i en ny stilling i mars i år, som jeg stortrives i og mye spennende har skjedd siden.

Jeg har startet mitt eget firma som heter Sletten Sykepleietjenester og dette gleder jeg meg til å utvikle. 

Kontor og samtalerom er på plass, jeg kan også reise hjem på besøk hvis det er behov for det. Jeg kan leie meg ut for kortere eller lengre tid til kommuner innen mitt fagfelt som er rus og psykisk helse.

Etter alt som har skjedd for snart 2 år siden da vi mistet Laura Iris, kjennes det godt å være i gang med noe som engasjerer meg.

Gå inn på facebook og søk opp Elvekanten Aktivitetshus - du må veldig gjerne trykke på likes 🙂.


Dette stedet drifter jeg og 3 andre frivillig og dette er et utrulig spennende tilbud til våre innbyggere - en sosial møteplass med kreativt verksted.

Veien blir til mens man går - tør å satse på det du drømmer om.

 

 

 

 

Nyeste kommentarer

07.02 | 15:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

29.01 | 00:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

14.07 | 12:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

12.07 | 23:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block