Familien Sletten

MERHABA HjerteHjerte

 

Nå er det 18 varmegrader og sol ute.

Har sittet ute på Alo 24 og spist god mat.  I morgen drar jeg hjem og da er det best å utnytte tiden her nede, med å sitte ute å spise når man har muligheter til det.

 

Hjemme venter snø og kulde, kjenner at for meg kunne snøen godt forsvunnet - jeg er veldig klar for vårenKul.

 

Her er det knallgrønt og frodig nå, knopper på alle trær og busker.  Utrulig godt å være her, bare rusle ute i kjole og en tynn jakke er helt greit.

 

I dag har jeg vært på Prime Blue 3 og det blir bare knallbra.  Det jeg liker så godt der er den store uteplassen rundt bassenget, her er det bare å kose seg og nyte solen.

 

Har prøvd å laste ned bildene på pc jeg har med meg hit, men det blir bare noe tull - så det får vente til jeg kommer hjem.  Min rette pc er i Norge, med knust skjerm, så jeg må koble den på en annen skjerm og da blir det litt mye styr å dra den med til Didim.

 

I går ettermiddag gikk jeg mere enn jeg har gjort her nede på flere år.  For første gang leide jeg ikke bil og det medførte at jeg gikk mye mere enn jeg normalt gjør.

 

Men jeg ser jo at man går glipp av veldig mye, ved alltid å kjøre bil.  Samtidig så blir det nok bil på meg neste gang, jeg liker best å kunne sette meg inn i en bil og kunne komme fort rundt omkring.

Nå har jeg blitt kjørt rundt omkring her også av Prestige, så jeg skal ikke klage.

 

I morgen går turen til Norge igjen, men enda har jeg ettermiddagen og litt av morgendagen igjen før jeg reiser hjem.  

 

Jeg sto opp grytidlig i dag, våknet tidlig å da var det ikke noen vits å ligge i senga.

 

Ute var det da regn, torden og lyn, men varmt i været - så det var også varmt inne i leiligheten.  Hadde på en varmepumpe og stenger dørene til de andre soverommene som jeg ikke bruker og da blir det godt og varmt.

 

Ønsker alle en god dagKul.

 

 

Klem Hjerte

 

 

 

 

 

Nyeste kommentarer

07.02 | 15:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

29.01 | 00:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

14.07 | 12:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

12.07 | 23:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block